Aanbieding Samsung S7 edge met gratis Gear VR

Dit is een mooie aanbieding, de nieuwste telefoon met gratis een Samsung Gear Virtual Reality. Dit nieuwste toestel past perfect bij deze 360 bril. Het scherpe beeld van de Samsung S7 en de snelle processor bieden jou een optimale 3D ervaring. De bril werkte ook al met eerdere modellen van Samsung maar de Galaxy S7 en S7 edge hebben wel iets betere schermen dan bijvoorbeeld de Galaxy S6 en de Note 5. Een andere belangrijke verbetering is het oververhit raken van toestellen (overheating), dit is aanzienlijk minder het geval bij de S7 en de S7edge. Daarbij kun je met het nieuwe toestel en de Samsung Gear VR langer genieten dankzij de langere levensduur van de batterij. Dus een goede combinatie deze aanbieding.

De Gear VR is een virtual reality-bril die Samsung samen met het bedrijf Oculus heeft ontwikkeld. Deze hippe accessoire is zeer geschikt voor gebruik met de Galaxy S6, met de S6 Edge, met de S7 en met de S7 Edge (tevens ook met de Note 4). Natuurlijk is deze bril draadloos zodat je helemaal vrij kunt bewegen als je hem opzet. De Gear VR is zeer licht en flexibel en zodoende zit hij prettig op je hoofd. Deze bril heeft, in tegenstelling tot de Oculus Rift (ken je misschien?), geen scherm in de bril. De Gear VR gebruikt jouw toestel voor het weergeven van de beelden in de virtual reality. De bril heeft wel lenzen die het scherm van jouw smart phone omtoveren tot een 3D beeld zodat jij het gevoel hebt in een virtuele wereld te zijn. In de Gear VR zit een micro-usb-aansluiting waar je jouw gsm op aansluit en dan kan deze coole gadget gebruik maken van de sensoren in jouw device.

Eigenlijk laat de video hieronder de mogelijkheden nog het beste zien.

Zin in een gratis VR Bril met de mooie Samsung S7 of de Samsung S7 Edge? Dan heeft Tele2 deze mooie aanbieding voor 43 euro per maand, inclusief 4GB data per maand en onbeperkt bellen en sms-en.


S7 Edge 4000MB Image Banner 300 x 250

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *