De Meem kabel is beschikbaar

20160124_122817_HDR-700x394

Hoe ben jij met het maken van backups van data op jouw mobiele telefoon? Denk aan foto’s, filmpjes, etc. Veel mensen maken geen backups en dat is best link. Als je een beetje technisch bent dan is het bijhouden van backups van je foto’s / video’s en berichten helemaal niet ingewikkeld. Je maakt bijvoorbeeld gebruik van Google Drive of je kunt met Dropbox aan de slag gaan. Ben je minder technisch dan is het best een gedoe met die Apps en ook het idee dat jouw persoonlijke data ergens op het internet / in de cloud rond hangt. Ze zeggen wel dat het veilig is en persoonlijk maar je hebt toch geen idee waar jouw data fysiek is. Dat “in de cloud” is gewoon niet voor iedereen.

Er zijn mensen die hebben een andere oplossing bedacht. Een oplaadkabel die gelijk ook een backup maakt van jouw toestel. Je kunt het gewoon gebruiken zoals je gewend bent van andere oplaadkabels. Stop de kabel in de stekker, in jouw lader in de auto of een andere portable charger en jouw telefoon wordt opgeladen. Echter hij gaat ook heel slim een backup maken van jouw contacten, agenda, berichten, foto’s, video’s, geluiden, etc. Helemaal automatisch.

Cable_Exploded-700x400

MEEM is inmiddels online te bestellen voor zowel Android toestellen als ook iOS apparaten. Wil je weten hoe het werkt? De prijs weten? Of bestellen? Ga dan naar https://www.meemmemory.com/

Comments
  1. Cassie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *